Pazar

Lida

Lida sanirim bircogunuz ismini duydugu bir zayiflama urunu. Lida Turkiye ve Dunya'da o kadar meshur bir urun olduki bizde bugun sizlere Lida ile ilgili tum bilgileri vererek bilgilendirelim istedik.

Lida Nedir?

Lida zayiflama kapsulu Cin'in guney kesiminde bulunan Yunan bolgesinde yetisen bir urundur.

Ozellikle Cin de ve Asya kitasinda Lida Yunan ozu yuzyillardir saglik amaciyla kullanilmaktadir. Sunu mutlaka belirtmek gerekiyor ki Lida bir ilac degildir, icerisinde yer alan turunc cicegi sayesinde bir zayiflama takviyesidir.

Lida

Lida Icerigi

Bu muzicevi zayiflama kapsulu iceriginde turcun cicegi oldugundan bahsettik, peki Lida kapsul icerisinde baska hangi bitkiler bulunmakta? Bunuda hemen sizlerle paylasalim:

Lida icerisinde Turunç Çiçeği Özü, Cassia Meyve Özü, Mandalina Meyve Ekstresi, Dut Yaprağı Ekstresi ve tibbi nisasta bulunmaktadir.

Lida Nasil Kullanilir?

Lida kullanimi gercekten onemli bir husus dersek dogru soylemis oluruz. Eger zayiflamaya karar verdiniz ve Lida zayiflama kapsulunu aldiysaniz kullanimina da dikkat ederek arzu ettiginiz bedene kisa surede kavusacaksiniz.

Lida hergun gune baslarken sabah kahvaltisindan once 1 bardak ilik su ile birlikte alinmalidir. Lida kapsulu ictikten sonra kahvalti etmenizde fayda vardir, eger kahvalti etmezseniz gun boyunca yorgunluk, halsizlik, bas agirisi gibi sorunlarla karsilasmaniz olasi.

Lida kapsul kullanirken su tuketmeyede dikkat etmelisiniz. Hergun ortalama 2,5 ile 3 LT arasinda su tuketmek kapsulunun daha cabuk ise yaramasinda size yardimci olacakir.

Lida'yi yukarida anlattigimiz sekilde kullanmaniz saglikli bir sekilde kilo vermenizde yardimci olacaktir, boylece cok kisa surede istediginiz kiloya zahmetsizce kavusmus olacaksiniz.

Lida Yan Etkileri Nelerdir?

Lida zayiflama urununde gorulen yan etkileri kisaca siralayacak olursak bunlar: Bas donmesi, bas agirisi, agizda kuruluk, kalp atimi hizlanmasi, uykusuzluk, mide bulantisi, kabizlik, sinir olarak soylenebilir. bunun disinda herhangi bir yan etki soz konusu degildir. Bu etkiler genellikle kilo fazlasi cok olmayan kisilerin urunu kullandiktan sonra baslarina gelen durumdur ancak vucut metobolizmasi gecis sureci dolayisiyla boyle reaksiyonlar gosterir daha sonra vucut alisinda bu etkilerde ortadan kalkacaktir.

Lida'yi Kimler Kullanmamali?

Lida kapsul her ne kadar tamamen dogal olsada bazi kisiler urunu kullanmamalidir. Lida kullanmamasi gereken kisiler:

Kalp hastalari, 18 yasindan kucukler, hamile ve emziren bayanlar, migren rahatsizligi olanlar, cekirdege alerjisi olanlar, yuksek tansiyon hastalari olarak siralanabilir.

Lida kapsul kullanim doneminde mumkun oldugunca diger ilaclardan uzak durulmaya ozen gosterilmelidir. Ayrica kilosu noyundan az olan kislerin Lida kullanmasi sakincalidir.

Evet kisaca size Lida hakkinda bilgiler vermeye calistik, son olarak Lida basarili bir zayiflama urunu oldugu icin piyasada cok miktarda sahtesi bulunmakta bu yuzden sizlerde orjinal Lida satan yerlerden siparislerinizi vermeli ve orjinal urun kullamalisiniz. aksi takdirde sahte urunler dolayisiyla sorunlar yasamaniz kacinilmaz olacaktir. Bizim size tavsiye edebilecegimiz %100 orjjinal urun satan ve gonul rahatligi ile urunu kullanabileceginiz siteler:

http://www.lidasatis.com

http://www.lidaci.com

http://www.lidaburada.com

siteleri olacaktir. En kisa surede arzu ettiginiz bedene kavusmaniz dilegiyle....

Hiç yorum yok: